CulturaEveniment

„Toate-s vechi și nouă toate” Concurs de recitat poezii eminesciene

Dorim să vă aducem la cunoștință că în data de 15 ianuarie 2014, Asociația de Tineret Onesti organizează un concursul de recitat poezii „Toate-s vechi și nouă toate”

Prin intermediul acestui eveniment, Asociația de Tineret Onestin își propune să descopere și să promoveze cei mai talentați iubitori de poezie și să îi încurajeze pe toți participanții. La nivel general, Asociația de Tineret Onestin își propune să promoveze creația marelui poet național, Mihai Eminescu, iar la nivel specific ne dorim o creștere a interesului față de lirica poetului, să descoperim, să promovăm și mediatizăm tinerele talente.

Prin acest concurs vrem să contribuim la dezvoltarea cunoașterii și promovării valorilor autentice din cultura română și să dezvoltăm orizontul cultural al tinerilor. Nu în ultimul rând, ne dorim să asigurăm un demers interactiv în ceea ce privește receptarea creației eminesciene, prin valorificarea și stimularea potențialului creativ și originalitatea interpretării poeziei, concurenții având libertatea de a-și alege modul în care doresc să-și prezinte poezia.

Concursul este deschis tuturor iubitorilor de  poezie, cu vârste pornind de la 6 ani, încadrându-se în următoarele categorii de vârste:

  •       cat. I cu vârste cuprinse între  6-10 ani;
  •       cat. II cu vârste  cuprinse între 11-14 ani;
  •       cat. III cu vârste cuprinse între 15-18 ani;
  •       cat. IV cu vârste cuprinse între 19-29 ani;
  •       cat.  V cu vârste peste 30 de ani.

Pentru înscriere, candidații vor completa formularul de înscriere, ce este disponibil atât în varianta online la adresa:  http://goo.gl/387lXb, cât și în varianta tipărită. Formularul pe hârtie va fi disponibil la sediul Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” din Onești, la intrare, pe toată durata programului de funcționare al instituției; la filiala bibliotecii municipale, „Cosânzeana” și la sediul Onestin, între orele 10:00-12:00.

Pe data de 13 ianuarie 2014, va avea loc preselecția pentru concurs, în baza completării formularului de  înscriere.

Se vor acorda următoarele premii: Marele Premiu pentru cea mai bună interpretare de la toate categoriile de vârstă, premiile I, II, III și Mențiune pentru fiecare categorie de vârstă, precum și premii speciale.

Mai multe detalii veți găsi în atașament: Regulamentul, Formularul de înscriere și afișul evenimentului.

Celor interesați să promoveze evenimentul și în mediul online (site, blog, rețele de socializare) le spunem că hashtag-ul evenimentului este #recitacuonestin.

În atașament veți găsi afișul evenimentului, formularul de înscriere și un afiș pentru cei ce își doresc să susțină acest eveniment pe pagina lor de facebook și nu numai.

 

Dacă sunteți interesați să dați curs invitației noastre, vă stăm la dispoziție!

 

Vă  mulțumim!

 

Asociația de Tineret ONESTIN

Tel:  +40 742 983 724  +40 742 970 045,  +40 743 409 923

Adresa: Bd. Republicii 43/C5, Onești, Bacău

E-mail: onestin_mail@yahoo.com

Web:http://www.onestin.ro/

Vezi și
Cultura

Biblioteca oneşteană - 90 de ani în pagini de cronică

Legenda încă mai plutea peste apele Oituzului şi Trotuşului, când în satele de pe malurile…
Vezi mai mult
Cultura

„Centenar dr. Dorin Speranția”

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești, vă invită Joi, 20 februarie 2020, ora 17…
Vezi mai mult
Cultura

„D-ale carnavalului”

Stagiunea Teatrală organizată de Primăria Municipiului Onești continuă cu piesa lui Ion Luca…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *