Tragedie pentru o mamă cu trei copii din Dărmănești. Familia a rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a mistuit locuinţa. Apel umanitar pentru a ajuta familia

Trei copii și mama lor au rămas fără adăpost după ce un incendiu violent le-a mistuit locuinţa din Dărmăneşti, județul Bacău.

De o săptămână, cei patru dorm pe la vecini și prieteni, iar acum speră că vor primi ajutor și pentru a-și reface locuința.

Locuinţa familiei a fost cuprinsă de flăcări în timp ce femeia de 33 de ani și copiii se aflau la magazin, din cauza unui scurtcircuit.

Vecinii au încercat să domolească vâlvătaia până la sosirea pompierilor, dar flăcările s-au extins cu repeziciune şi ameninţau şi casa alăturată.

Familia a reușit să salveze foarte puține bunuri. Ei au nevoie de ajutorul oamenilor, tocmai de aceea s-a făcut un apel umanitar pentru a veni în sprijinul familiei greu încercate.

„O tânără mămică cu 3 copii (soțul decedat), din Sălătruc, județul Bacău, au rămas pe drumuri după un incendiu care le-a cuprins locuința. Vă rog în numele lor, cine poate ajuta, vă rog să mă contacteze. Orice este binevenit. Copii au vârste de 3,7 și 9 ani.

Săraca femeie a vrut să posteze, să ceară ajutor, dar a spus că îi este rușine.

Vă rog, haideți să îi ajutăm, măcar cu un loc unde să stea pentru o perioadă și ceva bănuți pentru cheltuieli și alimente.

RO07 RNCB 0028 0652 7105 0001

Vă rog să mă contactați pentru mai multe detalii – Primicheru Iustina este mesajul transmis pentru a ajuta familia.

Sursă foto: Captură video Stirile ProTv

Distribuie articol
comentezi?!