VIDEO – Trei tineri „testează” tiroliana din Parcul Oneşti, deşi nu este dată incă în funcţiune. Vezi reacţia Primarulul Oneştiului

În Parcul Municipal Onești, au fost aduse instalații tip „Aventura Parc” și o Tiroliană, care sunt acum în proces de montare. Acestea vor oferi o experiență de neuitat pentru cei care caută senzații tari în timp ce se bucură de frumusețea parcului.

Cu toate acestea, autoritățile fac un apel către tineri, copii și părinți să folosească aceste instalații doar în prezenta unui operator autorizat. Este important să se respecte regulile de siguranță și să se evite orice risc inutil. Instalațiile sunt proiectate și construite pentru a fi utilizate doar sub supravegherea unui operator autorizat, iar acest lucru trebuie respectat pentru a se asigura că toată lumea se poate bucura de acestea în siguranță.

Prin urmare, autoritățile locale îndeamnă toți vizitatorii parcului să se bucure de noile instalații, dar să respecte regulile de siguranță și să folosească numai în prezența unui operator autorizat. Parcul Municipal Onești este un loc minunat pentru petrecerea timpului liber și cu toate acestea, siguranța trebuie să fie întotdeauna o prioritate.

Sursa: FB Laurentiu Neghina

 

„În aceste zile, în Parcul Municipal Onești, se montează o instalație tip “Aventura Parc” și o Tiroliană. Aceste instalații sunt disponibile doar în prezenta unui operator și în niciun caz nu se exploatează sub această formă.
Fac apel la tineri, copii și părinți să nu utilizeze instalațiile în lipsa unui operator autorizat!
Mulțumesc pentru înțelegere!”

 

Distribuie articol
comentezi?!