Tribunalul Bacău a întors decizia judecătorului din Onești! Agresorul de 16 ani al polițistei oneștene a ajuns după gratii

„La data de 18 ianuarie a.c., în urma contestației formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești, în cauza privind infracțiunea de ultraj din data de 13 ianuarie a.c., de pe raza localității, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele minorului, de 16 ani, pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul a fost introdus în Arestul IPJ Bacău.”, transmite Inpsectoratul Poliției Județene Bacău. Măsura arestării preventive a fost luată de judecătorii Tribunalului Bacău.

Vineri, 13 ianuarie, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe B-dul Oituz, din municipiul Onești, minorul în vârstă de 16 ani a lovit-o cu piciorul în bărbie pe polițista de la Biroul Ordine Publică, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiind îmbrăcată în uniformă și purtând toate însemnele distinctive ale autorității de stat, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost prins după două zile. În primă instanță,  judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Onești a dispus față de agresor măsura arestului la domiciliu.

Distribuie articol
comentezi?!