STIRI SI NOUTATI

Tunelul dezinfectant montat la Spitalul din Onești a devenit model de bună practică

Tunelul dezinfectant cu triplă acțiune: pulverizare, UV și covor umed împotriva infectării cu COVID-19, realizat și donat Spitalului Municipal Onești ”Sfântul Ierarh Dr. Luca” de către SC EverEnergy Onești, a fost conceput în premieră națională în orașul nostru.

Proiectul a devenit în scurt timp exemplu de bună practică și este solicitat de foarte multe instituții publice, unități medicale din linia întâi și centre suport, care luptă cu noul coronavirus.

Tunelul dezinfectant, aparatul de testare în masă COVID-19 (ce va intra în dotarea Spitalului Onești în aproximativ 3 săptămâni), echipamentele și aparatura achiziționate cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Onești sau prin campanii publice de donații și sponsorizări, reprezintă o parte din logistica și tehnica de ultimă generație de care dispune corpul medical oneștean în lupta împotriva noului coronavirus.

“Personalul medical, administrația publică locală, poliția municipală, poliția locală, jandarmeria, pompierii militari, reprezentanții societăților de prestări servicii, voluntarii, donatorii persoane juridice și fizice, cu toții formăm un nucleu solid și omogen, înțelegând că numai împreună, uniți și solidari, putem trece peste aceste momente de grea încercare!”, a declarat primarul municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc.
Prin donația tunelului dezinfectant, SC EverEnergy s-a alăturat altor întreprinzători precum SC Agricultorul SA Onești, Grup Șerban Onești, SC Croco SA Onești, AgriShop, întărind la nivel local prevenirea si raspandirea COVID-19.

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *