ULTIMA ORĂ/ Tribunalul Bacău a decis în favoarea PRIMĂRIEI ONEȘTI! Casa de Cultură este a municipalității

Tribunalul Bacău a dat dreptate Primăriei Onești în lungul șir de procese pentru recuperarea clădirii Casei de Cultură din municipiul de pe Trotuș. Primarul Laurențiu Neghină a anunțat că instanța băcăuană a hotărât în favoarea municipalității oneștene.
Laurențiu Neghină-După 9 ani de procese se vede “Luminița de la capătul tunelului”
În anul 2014, la propunerea mea, consilierii locali de la acea vreme, au declarat ca bun aparținând domeniului public de interes local imobilul Casa de Cultură (terenuri și construcții)
prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Onești nr. 82.
De atunci a urmat un lung șir de procese și în urmă cu câteva minute Tribunalul Bacău a publicat pe Portal soluția în procesul intentat de Municipiul Onesti împotriva Asociatia Națională a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România: “Admite cererea. Obligă pârâtele să lase reclamantului în deplină proprietate si linistită posesie imobilul Casa de Cultura a Sindicatelor Onesti, situat in mun. Onesti, str. Culturii, nr. 1A, jud. Bacau si terenul aferent in suprafata de 2090 mp, intabulată in CF nr. 62016/UAT Oneşti. Respinge ca nefondata cererea reconvențională”
Există cale de recurs, însă Dumnezeu este mare și am credința că iubește Oneștiul!
Mulțumesc justiției pentru dreptatea făcută astăzi comunității noastre!
cco1
Distribuie articol
comentezi?!