Un băcăuan a ajuns în arestul Poliției pentru tentativă de tâlhărie și furt asupra unei tinere

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău-Poliția mun.Bacău-Biroul de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și furt calificat.. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 17 ianuarie a.c, o tânără de 23 de ani, din Bacău, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în seara aceleași zile, în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil în timp ce se afla în zona unui hotel din localitate. Ulterior, în incinta hotelui, ar fi încercat să îi sustragă și poșeta, exercitând violențe asupra ei.

Polițiștii au desfășurat activități investigativ-operative în urma cărora au identificat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bacău, bănuit de comiterea faptelor.

La data de 24 februarie a.c., ca urmare a probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ

Distribuie articol
comentezi?!