Un băcăuan i-a furat pensia unei bătrâne din Păunești, Vrancea. Bărbatul a intrat în casă și a luat banii de pe pat

Un bărbat de 59 de ani, din judeţul Bacău, a fost reţinut de poliţiştii vrânceni, joi, la scurt timp după ce i-a furat unei bătrâne din Păuneşti pensia abia primită de la factorul poştal, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

La data de 09.02.2023, în jurul orei 13,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 09.02.2023, în jurul orei 12,30, un bărbat i-ar fi sustras unei femei din comuna Păuneşti suma de 1.340 de lei, pe care o avea depozitată pe un pat din casă, bani pe care abia îi primise de la agentul poştal, reprezentând pensia pe luna în curs. Imediat, poliţiştii au demarat cercetările specifice pe raza de competenţă, iar după aproximativ jumătate de oră persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată, fiind vorba un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Bacău„, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost găsit în gara din municipiul Adjud. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Cercetările continuă, în vederea recuperării prejudiciului şi documentării activităţii infracţionale a persoanei în cauză.

Distribuie articol
comentezi?!