Home STIRI SI NOUTATI Un băiat de 15 ani, tâlhărit de doi adolescenți

Un băiat de 15 ani, tâlhărit de doi adolescenți

0
361

Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri, de 18 şi 23 de ani, care  ar fi deposedat, prin agresiune, un băiat de 15 ani, de un telefon mobil. Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au fost sesizaţi de un minor de 15 ani, din municipiul Bacău, despre faptul că ar fi fost agresat de două persoane necunsocute şi i-ar fi fost sustras telefonul mobil.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate s-a stabilit că agresorii l-ar fi atacat pe tânărul de 15 ani, în timp ce acesta mergea spre casă și i-ar fi furat telefonul mobil în valoare de 400 lei. Bănuiţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri legale.

Pentru a nu deveni victimă a unei tâlhării, poliţiştii vă recomandă:

  • Evitaţi deplasările pe trasee aflate in zone mai puţin circulate: câmpuri, parcuri, şantiere.
  • Dacă din diverse motive trebuie să circulaţi după lăsarea întunericului, ocoliţi locurile neiluminate ori in care se află unităţi cu program prelungit sau non-stop, unde se comercializează băuturi alcoolice (restaurante, discoteci).
  • Când observaţi că sunteţi urmăriţi de un individ sau de mai mulţi, deplasaţi-vă prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului. Solicitaţi ajutorul primului poliţist întâlnit în calea dumneavoastră.
  • Nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (lănţişoare, brăţări, telefoane)
  • Nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse (de obicei mai ieftine).
  • Nu vă lăudaţi persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le aveţi asupra dumneavoastră sau acasă.

Sursă foto: observatorbn.ro

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

”Cupa Onești” la minifotbal

În perioada 15-30 iulie, Primăria Municipiului Onești își propune să organizeze ”Cupa Oneș…