STIRI SI NOUTATI

Un bărbat a fost prins în trafic cu 124 km/h în oraș

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat care conducea un autoturism, în Bacău, cu viteza de 124 km/h, abatere stabilită şi înregistrată cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliţie. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Bacău au acţionat în luna martie, în municipiul Bacău, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi ale consecinţelor acestora şi pe linia constatării şi sancţionării nerespectării regimului legal de viteză. În cadrul acestei acțiuni polițiștii l-au depistat pe șoferul grăbit, care conducea cu peste 100km/h în oraș.

Poliţiştii au acţionat în special în zona centrală a municipiului Bacău, pe tronsonul cuprins între străzile Nicolae Bălcescu şi Calea Mărăşeşti.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 1313 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, din care 354 constatări au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, lucrătorii de poliţie rutieră au dispus aplicarea măsurii complementare a reţinerii permisului de conducere pentru 33 de persoane şi au întocmit un dosar penal.

Cu privire la conducătorii auto care au fost sancţionaţi contravenţional în cadrul acţiunilor desfăşurate, pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50 km/h, precizăm că aceştia au vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani. De asemenea majoritatea abaterile la regimul rutier au fost înregistrate în special pe timp de noapte.

 

 

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *