STIRI SI NOUTATI

Un bărbat de 80 de ani a rămas trei zile încuiat în Primăria Vultureni

Bătrânul s-a dus vineri după o adeverință și a adormit în sala de ședințe a Consiliului Local. Când s-a trezit era încuiat în instituție și a fost eliberat duminică seară de omul de serviciu. Primarul spune că nu a fost rea intenție, ci o simplă greșeală.

Un bătrân de 80 de ani, din comuna Vultureni, a rămas trei zile blocat în incinta instituției. Vasile Cantău s-a dus vineri dimineață să obțină o adeverință pentru o bucată de teren, necesară subvențiilor acordate de Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Bacău. Cazul ne-a fost semnalat de un localnic. “Nu s-a mai pomenit așa ceva – ne-a spus acesta. Om bătrân să stea trei zile fără mâncare și fără apă, încuiat în Primărie. A stat bietul om închis acolo de vineri până luni dimineață, când s-au dus angajații la serviciu. Când l-au scos i-au zis că dacă nu a murit înseamnă că nu e nimic grav și e bine așa”.

Primarul comunei Vultureni, Daniel Țăranu spune că nu a fost nicio rea intenție, ci doar o greșeală. “Bătrânul a venit vineri dimineață cu un angajat al primăriei să își ia adeverința pentru APIA – a declarat Daniel Țăranu. Și-a rezolvat problema și i s-a spus să aștepte afară, mai ales că trebuia să îl ducă înapoi acasă, cu mașina, angajatul care l-a adus dimineață, pentru că stă la peste cinci kilometri distanță. Vasile Cantău a spus că merge și la CEC să își rezolve niște probleme. CEC-ul și Poșta sunt în sediu cu noi. Când a terminat și cu CEC-ul a urcat în sala de ședințe a Consiliului Local și a adormit acolo. Noi terminăm vineri programul la primărie la ora 14, iar CEC-ul la ora 16. Colegul meu a crezut că a plecat pentru că nu mai era afară”.

Bătrânul a stat în primărie închis până duminică seară, când a venit omul de serviciu al instituției să verifice ceva în camera centralei. Cel puțin așa susține primarul Țăranu și nu luni dimineață, cum spun localnici. Între timp, mai spune primarul din Vultureni, bătrânul s-a descurcat cu apa, mâncarea și toaleta din instituție. Nu a putut nici să sune pe cineva deoarece telefoanele erau închise în birouri, iar în sala de ședințe a CL nu există telefon. Norcul lui a fost că din aceasta se dă în bucătărie, unde a găsit apă și mâncare. “Putea să deschidă un geam și să strige la cineva să îl ajute – a precizat primarul Țăranu. El însă a așteptat pe trepte. În bucutărie a găsit apă și mâncare, ce au adus colegii de Înălțare. A folosit toaleta de la parter. Nu a fost nicio intenție să îl închidem acolo. Am vorbit cu omul, nu are nimic”.

http://www.ziaruldebacau.ro/un-barbat-de-80-de-ani-a-ramas-trei-zile-incuiat-in-primaria-vultureni/

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Cu o alcoolemie de 1,07 mg/l s-a urcat la volan, a produs un accident și a fugit de la locul faptei. 4 persoane au ajuns la spital

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din Comăneşti au efectuat…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Polițiști la datorie în noapte de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

590 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

În perioada 30-31 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 590 de kilograme de…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *