Un bărbat din Bacău a provocat un accident rutier grav pentru a se răzbuna pe soția lui

525 vizualizări
dureaza 2 minut sa citesti

Un bărbat din Bacău și-a urmărit soția cu mașina în trafic și apoi a intrat cu aceasta în autovehiculul condus de partenera de viață, fără să îi pese că poate provoca un grav accident rutier și își poate ucide chiar și propriul copil.

Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv în 17 mai pe I.G.P., un bărbat din Bacău, la 7 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și nerespectarea ordinului de protecție, notează Adevărul.ro.

Individul, de profesie mecanic, a provocat un grav accident pe un drum județean din județul Bacău, în încercarea de a-și ucide soția, cu care este în proces de divorț. Nu i-a păsat că în mașina partenerei sale de viață se aflau la acel moment copilul și sora sa.

De menționat este că prin sentința civilă 355/CC/2022 a Judecătoriei Bacău, bărbatului îi era interzis să se apropie la distanță mai mică de 50 de metri de soția și copilul său.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2022, femeia conducea mașina personală pe drumul public DJ 207G, iar la un moment dat soțul său a observat-o în trafic și a pornit în urmărirea ei cu altă mașină. Ca să o ajungă din urmă, I.G.P. a depășit mai multe autovehicule și apoi a încercat să facă același lucru și cu mașina soției sale.

Femeia îl observase și a accelerat, dar soțul său s-a angajat în depășire și apoi a virat brusc dreapta, acroșând violent mașina acesteia și producând astfel ieșirea în decor a ambelor mașini.

Distribuie articol
comentezi?!