Un bărbat s-a spînzurat sub un pod. A fost salvat de un polițist și un jandarm chiar când atârna în ștreang

Un bărbat care a vrut să-și ia viața a fost salvat în ultimul moment de un polițist și un jandarm. „Deplasați-vă de urgență la podul dintre Horia și Roman, o persoană încearcă să se sinucidă!”, a fost ordinul, după ce un cetățean sunat la numărul unic de urgențe 112, conform ziaruldebacau.ro

Agent șef principal Cănărău Ioan din cadrul Poliției municipiului Roman și sergent major Căuş Gabriel din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău patrulau pe raza municipiului Roman. Dispecerul nu terminase de transmis toate datele primite prin apelul la 112 când cei doi colegi erau deja în apropierea podului, potrivit unei relatări de pe pagina de Facebook a jandarmilor.

După doar câteva minute de verificări, cei doi au identificat un bărbat care se spânzurase sub podul care traversează râul Moldova. Acesta prezenta semne vitale, iar Ioan Cănărău și Gabriel Căuș l-au ridicat într-o poziție de siguranță și au tăiat șnurul din jurul gâtului.

În scurt timp acesta a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat în stare de conștiență la Spitalul Municipal Roman.

Distribuie articol
comentezi?!