Un individ dintr-o comună băcăuană a intrat în sediul Primăriei înarmat cu un cuțit

Un individ a devenit spaima locuitorilor din comuna Horgești, județul Bacău, după ce, în doar câteva ore, a spart o locuință, a incendiat o cameră, a amenințat cu cuțitul o vânzătoare și a intrat înarmat cu cuțitul în sediul primăriei, unde a căutat-o pe primărița Luminița Temea, scrie Jurnal de Bacău.

Toată nebunia a început luni noaptea, când individul a spart o locuință, de unde a furat mai multe bunuri, apoi a incendiat camera pentru a-și ascunde fapta, după care dimineața a intrat înarmat cu un cuțit într-un magazin și a cerut un pachet de țigări.

În momentul în care vânzătoarea l-a amenințat că apasă butonul de panică, tânărul a plecat la primărie și a intrat cu cuțitul în mână în sediu, sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau pe holul de la intrare.

Până la urmă, individul a fost prins, imobilizat și identificat de către polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Dămienești, cioban la o stână din Horgești, precizează sursa citată.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă de tâlhărie și două infracțiuni de distrugere”, a declarat subcomisar Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, citată de Jurnal de Bacău.

 Suspectul urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie articol
comentezi?!