Un maistru militar din Bacău riscă să fie dat afară din armată pentru că a furat un bec

Un tânăr de 25 de ani din Bacău, maistru militar la o unitate militară, a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității pentru că a fost prins furând un bec dintr-un supermarket.

Un tânăr de 25 de ani, maistru militar la o unitate militară din Bacău, a furat un bec dintr-un supermarket unde venise să facă cumpărături împreună cu logodnica sa.

Agenții de pază l-au prins și l-au dat pe mâna Poliției, iar ulterior ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iași.

Militarul a plătit contravaloarea becului sustras, dar procurorii au decis să îl trimită în judecată, instanța stabilind ca acesta să presteze 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Tânărul de 25 de ani nu a îndeplinit obligația impusă de instanță, astfel că dosarul lui a ajuns din nou în atenția magistraților, notează adevărul.ro

În urma celor întâmplate, militarul a fost suspendat din funcție de conducerea unității militare din Bacău unde activa.

În prezent, tânărul de 25 de ani este anchetat disciplinar de Forțele Aeriene Române, care vor decide dacă îi vor aplica o sancțiune disciplinară sau îl vor da afară din armată.

Distribuie articol
comentezi?!