Social

Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Trotuş lângă Oneşti

O femeie a murit şi alte două persoane, între care o fată de 11 ani, au fost rănite grav în urma unui accident produs, luni după-amiază, în apropierea municipiului Oneşti, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în albia râului Trotuş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii din Bacău, accidentul a avut loc pe DN 12A, între localitatea Târgu Trotuş şi municipiul Oneşti, după ce şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani din oraşul Târgu Ocna, a pierdut controlul asupra direcţiei, pe un sector de şosea cu o succesiune de curbe.

Ca urmare, maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit în albia râului Trotuş, diferenţa de nivel fiind de peste cinci metri.

„În urma evenimentului rutier, unul dintre pasageri, o femeie de 62 de ani, a murit la locul accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical deplasat la intervenţie. De asemenea, conducătorul auto şi o minoră de 11 ani au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Mediafax.ro

Vezi și
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult
Social

D.S.P. Bacau nu mai deconteaza hrana personalului medico-sanitar carantinat la Hotelul Trotus

Primarul Municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc a facut public astazi, pe pagina sa de facebook…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *