Un om al străzii a fost găsit mort la Centrul pentru persoanele fără adăpost din Bacău

Un bărbat cazat la Centrul pentru persoanele fără adăpost al Primăriei Bacău a fost găsit fără suflare astăzi dimineață. La fața locului s-au deplasat autoritățile, pentru a cerceta cauzele decesului și a prelua cadavrul, scrie Ziarul de Bacău.

centru-cazarePrimarul Lucian Stanciu-Viziteu a părăsit urgent ședința de Consiliu Local la care participa, ca să meargă la adăpostul municipalității, precizează Ziarul de Bacău.

„Nu știm încă ce s-a întâmplat. După ce vor stabili autoritățile cauzele, vă vom oferi mai multe detalii”, a precizat șeful Biroului pentru Protecție Civilă și PSI, Sandu Crețu, pentru Ziarul de Bacău.

Reprezentanții Primăriei Bacău susțin că persoana fără adăpost avea probleme grave de sănătate. „Vorbim despre decesul unui om al străzii, cu vârsta de aproximativ 60 de ani. Când a venit la adăpost avea un picior cangrenat plus alte boli specifice unui om care locuiește pe străzi.

A fost dus la Spitalul Județean unde a suferit o operație de tăiere a piciorului. După această operație avea crize și ar fi trebuit ținut sub observație medicală. Autoritățile anchetează și ele cauza decesului”, a declarat George Săcăleanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, citat de Ziarul de Bacău.

Foto/Crucea Roșie Bacău

Distribuie articol
comentezi?!