Un pod CFR din Targu Ocna stă sprijinit în proptele din lemn degradate

Un pod CFR din Targu Ocna stă sprijinit în proptele din lemn degradate. În ciuda evidenţelor, compania spune că „nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor”

Potrivit G4media, Un pod CFR aflat in orasul Targu Ocna se afla intr-o stare vizibila de degradare, fiind sustinut cu ajutorul unor lemne. Podul, care este tranzitat zilnic de zeci de trenuri și se află pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galați – Secția L5 Târgu-Ocna, a fost semnalat către CFR de mai multe ori, însă fără nicio intervenție din partea companiei până acum.

Localnicii care locuiesc în apropierea podului spun că au făcut mai multe sesizări către CFR în ideea că vor preveni o tragedie, însă au primit răspunsuri care i-au lăsat perplexi. Paradoxal, CFR a asigurat de fiecare dată că totul este în regulă, iar într-unul dintre răspunsurile primite recent de la Compania Națională de Căi Ferate „CFR” S.A., se specifică că pe raza localității Târgu-Ocna nu există niciun pod care să pună în pericol siguranța trenurilor.

Situația este cu atât mai alarmantă cu cât podul este tranzitat zilnic de zeci de trenuri, iar riscul ca acesta să se prăbușească este iminent. Localnicii sunt îngrijorați și cer o intervenție urgentă din partea autorităților pentru a preveni o tragedie iminentă.

Sursa foto: G4media

Distribuie articol
comentezi?!