VIDEO/ Firmele lui Umbrărescu pe A3! Imagini cu stadiul lucrărilor

O filmare realizată de activiștii de infrastructură arată stadiul lucrărilor realizate de firmele lui Dorinel Umbrărescu pe Autostrada A3, lotul Nădășelu – Poarta Sălajului.

Constructorul, Dorinel Umbrărescu, lucrează pe 42,3 km ai secțiunilor Nădășelu – Zimbor și Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania, finanțate prin PNRR.

Pe șantier au fost probleme cauzate de fenomene naturale (alunecări de teren), motiv pentru care, în 3 august, CNAIR a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor necesare devierii traseului secțiunii Nădășelu – Mihăiești.

”Dacă nu interveneau problemele cu alunecările de la Nădășelu și cele de la Topa Mică, care necesită construirea a două viaducte în lungime de 1,2 și 2 km, sunt sigur ca în 2024 se putea deschide circulația pe toți cei 42,3 km de la Nădășelu la Poarta Sălajului”, spune Cristian Pistol, directorul general CNAIR.

Cei 12,24 km de la Zimbor la Poarta Sălajului pot fi deschiși circulației în 2024 dacă Umbrărescu își menține ritmul de lucru și condițiile atmosferice vor permite desfășurarea lucrărilor conform calendarului.

Sursa/Ziarul de Bacău.ro
Distribuie articol
comentezi?!