VIDEO/Scene șocante într-o comună băcăuană! Accident pe trecerea de pietoni filmat de o cameră de supraveghere. Doi jandarmi au intervenit pentru salvarea bărbatului rănit

Doi jandarmi care se îndreptau miercuri după-amiază spre serviciu au intervenit pentru a salva viața unui bărbat, victimă a unui accident rutier.
La ora 14.00, în timp ce se deplasau pe Drumul Național E85 din județul Bacău, jandarmii au observat un bărbat care a fost lovit de un autoturism la trecerea de pietoni de la ieșirea din localitatea băcăuană Sascut.

Accidentul de la Sascut, când un bărbat de 59 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Bărbatului accidentat i-a fost acordat primul ajutor de doi jandarmi și apoi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Plutonierul adjutant șef Teletin Tudorel și plutonier adjutant Blănaru Ionel au acționat imediat și au acordat primul-ajutor bărbatului care sângera abundent în zona capului, încercând să reducă sângerarea și să evite blocarea căilor respiratorii.

Deoarece exista riscul provocării unor daune suplimentare, bărbatul nu a fost mutat până la sosirea unei echipaj medical, care i-a acordat îngrijirile medicale de specialitate, după care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, jandarmii au supravegheat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier.” au transmis jandarmii.

Bărbatul accidentat a fost internat la Secția chirurgie generală, este stabil, are fractură de piramidă nazală și multiple escoriatii. Nu necesită intervenții chirurgicale.

Distribuie articol
comentezi?!