VIDEO Umbrărescu a început lucrările pe Autostrada Focșani – Bacău, la doar o lună de la semnarea contractului

„Furnicar” UMB pe Autostrada Focșani – Bacău, la doar o lună de la semnarea contractului. Cel mai puternic constructor din România profită de vremea bună din ianuarie și a început lucrările pregătitoare pe cele trei loturi ale secțiunii Focșani – Bacău, fără a mai aștepta de la CNAIR ordinul oficial pentru intrarea în șantier.

Contractele de execuție pentru cea mai lungă secțiune a Autostrăzii Moldovei – A7 au fost semnate pe 15 decembrie 2022 și au o durată de realizare de 30 de luni, inclusiv pentru cel mai lung lot de autostradă contractat (și acum în execuție) din România: Domnești Târg – Răcăciuni cu o lungime de 38,78 km. Acesta are două noduri rutiere, 35 de poduri și pasaje, 2 parcări de scurtă durată și un Centru de Întreținere.

Pe 12 ianuarie 2023, la semnarea contractelor pentru loturile de mijloc ale Autostrăzii Buzău – Focșani, UMB a promis mobilizare militărească pentru a termina cel puțin 180 de kilometri dintre Buzău și Bacău, posibil chiar 250 km, dacă CNSC respinge contestațiile Danlin pe loturile Bacău – Pașcani.

Demonstrația de forță a UMB pe secțiunea Focșani – Bacău a fost publicată vineri pe Canalul YouTube SpiriDrone:

Articolul complet aici …

Sursa: https://economedia.ro/video-umbrarescu-isi-respecta-promisiunea-de-mobilizare-militareasca-pe-autostrada-moldovei-au-inceput-lucrarile-pe-autostrada-focsani-bacau-la-doar-o-luna-de-la-semnarea-contractului.html#.Y9AGpq1ByM8

Distribuie articol
comentezi?!