Divertisment

Zilele orasului Comanesti

Urmeaza un weekend cu mari bucurii pentru comanesteni, care sunt invitati de catre oficialitatile locale la o noua editie a Zilelor orasului. Astfel, in cele trei zile de sarbatoare, localnicii, dar si cei care vor fi in trecere prin zona, sunt invitati sa participe la mai multe activitati culturale si sportive.

Din sfera spectacolelor si concertelor care se vor desfasura la Galion nu vor lipsi Taraful Cleante & Diana Matei, Marius Spoiala, Iuliana Covaci, Florina Atudorei, Stefanu Orheanu, ansamblurile folclorice „Busuiocul” din Bacau, „Cununa de la Valea Muntelui” si „Gospodarii de pe Valea Asaului”, dar si nume celebre intre care Sore, Vescan, Mioara Velicu, Ionut si Doinita Dolanescu, Nicoleta Nuca, Vama si Zdob si Zdub. Alte repere importante sunt:

* vineri, 5 august: ora 10. 30, Cimitirul International al Eroilor – ceremonial militar-religios inchinat Eroilor Neamului la implinirea a 100 de ani de la intrarea României in Primul Razboi Mondial; ora 17.00, Tenis de câmp „Trofeul Comanesti 2016”; ora 17.00, muzeul „Dimitrie Ghika” Comanesti – se va acorda titlul „Model de viata” familiilor care au implinit 50 de ani de casatorie.

* sâmbata, 6 august: ora 9.00 concurs de alergare si de biciclete pe traseul Centrul de Agrement (plecare) – str. Girlei – str. Gheorghe Donici – Podul de Fier – Faleza – Centrul de Agrement (sosire) ; ora 9.30 Muzeul „Dimitrie Ghika” simpozionul stiintific international „Dimitrie Ghika, Comanesti – in memoriam” editia a VI-a. Invitati acad. Constantin Toma si acad. Dumitru Morariu, ambii de la Academia Româna precum si acad. Alexandru Ciubotaru si acad. Ion Toderas de la Academia de Stiinte a Moldovei; ora 17.00 Tenis de câmp „Trofeul Comanesti 2016”.
De la ora 19.00, la Galion, va avea loc Gala K1 Superkombat, Titlul Mondial SK 12 meciuri, unde Ionut Iftimoaie il va infrunta in ring pe campionul mondial Jorge Loren (Spania), in meciul de retragere a luptatorului comanestean.

* duminica, 7 august, de la ora 9.00 se va desfasura la Scoala „Ciprian Porumbescu” cea de-a X-a editie a „Trofeului Comanesti” la sah, iar de la ora 10.00, Trofeul de tenis 10 FRT categoriile rosu, portocaliu si verde pentru copiii intre 5 si 10 ani.
Vor mai fi si alte surprize din partea organizatorilor, cum ar fi focurile de tabara, dar si un foc de artificii.

Desteptarea.ro

Vezi și
Divertisment

Cine este eligibil pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a devenit, în zilele noastre, o procedură extrem de populară la care…
Vezi mai mult
Divertisment

Tu ştii cum să ai grijă de imprimanta ta?

Imprimanta este un dispozitiv electronic care reușește să îşi găsească locul în orice birou.
Vezi mai mult
Divertisment

Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *