Loredana Groza, nemachiată în cel mai nou videoclip. Cum arată artista?

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. În ultima perioadă cântăreața nu a mai avut apariții publice, dar asta pentru că s-a ocupat de câteva proiecte, atât personale cât și profesionale. După o perioadă plină de concerte și evenimente, Loredana a decis să se retragă alături de fiica ei pentru un timp, cu scopul de a se încărca energetic. Între timp, artista a lucrat și la o nouă piesă, însoțită, desigur, de un videoclip spectaculos.

De curând, Loredana Groza a scos videoclipul piesei „Let it burn”, făcându-le fanilor o surpriză de proporții. Până acum, artista apărea mereu aranjată și machiată, dar de data aceasta ea a ales să le arate tuturor cum este cu adevărat.

Încă de la primele secvențe ale clipului, Loredana poate fi văzută fără niciun pic de machiaj. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista a vrut să arate că este la fel de frumoasă ca la începutul carierei sale.

Citeşte întreaga ştire: Loredana Groza, surpriză de proporții. Artista apare nemachiată în cel mai nou videoclip / Video

 

Distribuie articol
comentezi?!