Ursul care a fost văzut la Gura Văii a speriat copiii care se duceau spre școală. Din fericire ursul a fost îndepărtat spre pădure

În această dimineață un urs și-a făcut apariția în comuna Gura Văii, în satele Temelia și Păltinata. Pompierii, jandarmii, alături de voluntari și localnici au reușit să îndepărteze ursul spre pădurea mare a Ocolului Silvic Căiuți.

Dimineață s-a apropiat de stația de autobuz unde elevii așteptau microbuzul școlar. Aceștia s-au speriat, unii dintre ei fugind în curți.

”Exemplarul de urs , mascul, varsta pana in 3 ani, cca 100 kg, a fost indepartat prin mijloace specifice, acesta fiind directionat catre padurea mare a O.S.Caiuti.
Desi nu s-au inregistrat pagube de niciun fel, din declaratiile martorilor, reiese faptul ca acesta a fost la 20 de metri de statia de autobuz din Temelia , unde elevii asteptau microbuzul scolar, o parte din copii fugind in curti. Zona ramane in supraveghere , recomandam deplasarea pedestra in grupuri mai mari, cu zgomot”, declară primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei.

 

Distribuie articol
comentezi?!